Ενημέρωση

Φοιτητές & ERASMUS

Όπως γνωρίζετε θα σας ζητηθεί να έχετε ασφάλιση υγείας και αστικής ευθύνης έναντι τρίτων. Ενδεικτικά:

Αστική ευθύνη έναντι τρίτων
Σωματικές βλάβες ανά άτομο έως.......... 30,000€ Υλικές ζημιές ανά ατύχημα έως... 30,000€
Για ομαδικό ατύχημα έως... 90,000€ Ανώτατο όριο κάλυψης για το συμβόλαιο 90,000€
Ασφάλιση ζωής & υγείας
Κεφάλαιο ασφάλειας ατυχημάτων... 9,000€ Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα... 600€
Δαπάνες από ξαφνική ασθένεια... 300€ Έξοδα επαναπατρισμού σορού... 3,000€
Νοσοκομειακή περίθαλψη από ασθένεια ή ατύχημα...   1,500€  

Για να σας στείλουμε προσφορά θα χρειασθούμε ημερομηνία γέννησης, χώρα και πόλη προορισμού

Έλεγχος ΑΦΜ & ασφάλισης οχημάτων

Όπως γνωρίζετε, σε εφαρμογή του Ν. 4141/2013 - ηλεκτρονικής διαδικασίας ελέγχου των ανασφάλιστων οχημάτων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να γίνει επεξεργασία των στοιχείων των αρχείων του Ελληνικού Κέντρου Πληροφοριών, με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ)

Η επαλήθευση των στοιχείων ασφάλισης θα γίνει μέσω του ΑΦΜ. Αυτονόητο είναι ότι στις περιπτώσεις που έχει καταχωρηθεί λάθος ΑΦΜ, δεν θα είναι δυνατή η ταυτοποίηση της ασφάλισης των οχημάτων, με αποτέλεσμα, όπως προβλέπεται, όσοι εντοπιστούν από τη Γ.Γ.Π.Σ. να λάβουν σημειώματα και πιθανότατα να τους επιβληθούν κυρώσεις. Κατά συνέπεια, προς αποφυγή προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν θα παρακαλούσαμε να ελέγξετε το ΑΦΜ σας στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας οπωσδήποτε μέχρι το τέλος Ιουνίου 2015.

Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι έχει δοθεί η δυνατότητα, μέσω ειδικού site, σε κάθε ασφαλισμένο να αναζητήσει και να επαληθεύσει από το Κέντρο Πληροφοριών τόσο την ασφάλιση του οχήματός του, όσο και των στοιχείων του.

Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

Τώρα πλέον οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν και τρίμηνη ανανέωση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ενδεικτικα εταιρείες όπως ΕΘνική Ασφαλιστική, Μινέττα, Allianz κλπ ξεκίνησαν την τρίμην ανανέωση.
Η επιβάρυνση σε σύγκριση με το εξάμηνο ή το ετήσιο είναι πολύ μικρή.

Οδική Βοήθεια από την Allianz με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα

H Allianz μας ενημέρωσε ότι τα ασφάλιστρα της οδικής βοήθειας διαμορφώνονται στα 18,62 € ετησίως.
Οι νέοι ασφαλισμένο αποκτούν πρόσβαση σε μία από τις σημαντικότερες ασφαλιστικές καλύψεις με προνομιακούς όρους και κόστος ενώ οι υφιστάμενοι πελάτες επωφελούνται σημαντική μείωση στα συνολικά ασφάλιστρα τους.

Ανασφαλιστα οχήματα, αυσtηρές ποινές

Σύμφωνα με το άρθρο 27 του νέου νομοσχεδίου, που κατατέθηκε στη Βουλή, αναφέρει χαρακτηριστικά πως το προεδρικό διάταγμα 237/1986 (Α” 110) τροποποιήθηκε ως εξής: «Η υποχρέωση ασφάλισης υφίσταται διαρκώς από την χορήγηση της Άδειας Κυκλοφορίας, χωρίς να εξαρτάται από την εν τοις πράγματι κίνηση ή η λειτουργία του αυτοκινήτου».
Σύμφωνα με το νέο νόμο σε περίπτωση κυκλοφορίας οχήματος, χωρίς την ασφαλιστική κάλυψη επιβάλλονται οι κάτωθι κυρώσεις: ...

Δωρεάν παροχές υγείας σε όσους ασφαλίσουν το όχημα τους στην Εθνική

H Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει στον κάτοχο ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας σημαντικές παροχές υγειας στον όμιλο του Ιατρικού κέντρου. Ενδεικτικά δωρεάν Check-Up για τον κάτοχο συμβολαίου, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου, έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής, προνομιακές τιμές Check- Up για όλη την οικογένεια κι έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας.